ehandelsdagen.se

Besök någon konferens passande din e-handel

Ett mycket bra sätt att utveckla dig och ditt företagande är att få inspiration och kunskap av andra. Du lär dels av deras misstag, samt lyssnar på tips och erfarenheter. Inom vissa områden så som e-handeln, sker utvecklingen dessutom i rasande fart och det är inte alltid lätt att hålla sig à jour. Men om du tar del av andras med- och motgångar kan du enklare navigera rätt.

Konferenser med inriktning på e-handel är bra mötesplatser där du har möjlighet att nätverka och ta in kunskap. Ta reda på vilka som är aktuella och som kan intressera dig och din verksamhet. Det finns utförliga guider som du kan söka i. Planera in dem i förväg och har du dem i din kalender är det faktiskt enklare att avsätta tid.

Se till att komma iväg

Det är lätt att anmäla sig, men så kommer plötsligt dagen och du kommer inte iväg även om du vill. Se istället till att boka ditt flyg i förväg, det är enkelt att använda nätet och du har din resa bokad inom en minut. Med god planering får du det mesta ut av dagen och kan koncentrera dig på att höja din kompetens inom ditt område.