ehandelsdagen.se

Handla online på ett helt nytt sätt

När du handlar online istället för i fysiska butiker kan det ibland bli svårt att få svar på dina funderingar. Du kanske vill veta om ett visst plagg finns i någon annan färg eller storlek? Ingen anledning till panik. Att handla på nätet har utvecklats de senaste åren och erbjuder nu en typ av live shopping. Du kan ta en titt här för att ta reda på mer information om den senaste trenden.

Stort i Kina

Live shopping fick sitt stora genomslag i Kina i början av den rådande pandemin. I och med att fler människor blev påverkade av olika stängningar av deras samhällen fick konsumtionen hitta nya vägar till den shoppingsugne.

Hur det funkar

När du besöker en sån här butik som tillhandahåller möjligheten att besöka affären virtuellt finns flera fördelar. Om du är introvert och föredrar att använda dig av kommunikationsvägar via digitala verktyg kan du ställa dina frågor i en chatt via din telefon eller dator. Du får svar på dina frågor i realtid. På det här sättet skapas det en känsla av att du besöker en fysisk butik och får hjälp av ett butiksbiträde. Du kan se på livesändningen i efterhand.